Afhold fest i din forening og tjen penge

Vi står for alt til festen, du skal blot invitere gæsterne

Leder din forening efter en aktivitet til at samle det lokale samfund efter genåbningen og samtidig generere midler til klubkassen, så kan en fest til fordel for jeres forening være det helt rigtige. Partnership Activation afvikler fester i samarbejde med nem-fest.dk og XLENT, der har til formål at styrke den lokale forening.

Se vores stemningsvideo fra en af vores oktoberfester.

Vi giver 100% skriftlig indtjeningsgaranti ved 300 gæster på 40.000​

Konceptet er bygget på, at vi ønsker at styrke foreningerne – både i form af det lokale sammenhold og økonomisk. Vi giver 100% skriftlig indtjeningsgaranti ved 300 gæster på 40.000, hvor beløbet til foreningen vokser for hver deltagende gæst.

Ofte slider det på de frivillige kræfter i foreningen at afvikle store fester i foreningsregi. Så hvorfor ikke lade os arrangere jeres fest? Vi fjerner alle bekymringerne fra foreningernes bord, da vi tager hånd om hele aftenen fra opstilling af borde, bar og scene, oppyntning af lokationen, mad og drikkevarer, band og DJ, samt nedtagning af festen og rengøring. De eneste opgaver foreningen står med er sørge for, at billetterne til festen bliver solgt, samt at stille få frivillige til rådighed.

Læs om vores temafester:

Den klassiske oktoberfest i bedste München-stemning bragt til jeres forening. Stemmerne skal smøres godt med øl, da det bliver utroligt underholdende med fællessang og fællesskål. Vi tilpasser festen til jeres behov, herunder hvilken slags øl i ønsker, og pynter lokalet op i autentisk bierfest-ånd. Det sydtyske går igen med hensyn til maden, hvor vi serverer pølser eller wienerschnitzler. Hvis I har en lokal leverandør, er der mulighed for at bruge dem.

Viva España! Den sydlandske stemning er i højsædet, når foreningen inviterer til grisefest. Sangria og helstegt pattegris på rødternede duge, som vi kender det fra de glade Simon Spies-dage. Den spanske musik vil fylde lokalet med den rette stemning til et godt glas spansk rødvin.

Den indendørs festivals oplevelse, der oser af fadøl og god musik. Vores streetfood-trucks sørger for autentisk festivalsmad, der kan indtages i de klassiske festivalstole ved picnicborde. Bandet sørger for den rette festivalstemning med de største sange fra kendte bands, så der kan skråles med fra publikum.

Vi leverer også vores fester til virksomheder

Hvis din virksomhed er på udkig efter en arrangør til jeres næste firmafest, så leverer vi også tematiserede festpakker til firmafester. Vi sammensætter aftenen i samarbejde med jer, så den passer præcis til jeres virksomhedskultur og budget. På den måde skaber vi rammerne for en unik firmafest, hvor I kan læne jer tilbage og nyde festen, da vi tager hånd om hele processen.

Kontakt os på tlf. 61332043 eller på mail helo@partnership.dk, hvis din virksomhed går med overvejelser om jeres næste firmafest.

Luk menu