Flying Superkids junior centerevent


Flying Superkids er et af verdens ubetinget stærkeste og mest respekterede gymnastikbrands og som optræder over hele verden med spektakulære shows for tusinder af tilskuere. Fundamentet for den høje kvalitet er sikret gennem deres gymnastikakademi, hvor børn og unge på målrettet og ambitiøs, men også forsvarlig vis, træner fra en tidlig alder. For at give den yngre gruppe af gymnaster erfaring med at optræde har Flying Superkids etableret deres juniorhold (8-13 år) som på eminent og betagende vis optræder for store publikum i shoppingcentre mv. som en del af deres udvikling.

Projekt detaljer

Periode/events: 3F Bold 2017 og 2018

Service: Konceptudvikling, eventafvikling, koordinering, administration, evaluering, forbinde 3F’s brede sponsorportefølje indenfor dansk fodbold med en medlemsinvolverende brandaktivering.

01. Opgaven

Partnership Activation er via sit stærke netværk til de danske shoppingcentre den rette samarbejdspartner for Flying Superkids til at sælge shows ind og stå som bindeled mellem centrene og Flying Superkids. Shows i shoppingcentre for Flying Superkids Junior sikrer øget kendskab til deres brand med henblik på salg af billetter til deres rigtige holds omfattende showture rundt omkring i hele landet både sommer og vinter.

02. Løsningen

Løsningen er at sikre, at Flying Superkids Junior efter, at en aftale med et shoppingcenter er indgået, kan nøjes med at fokusere på at pakke bussen rigtig med børn og udstyr og deres shows, mens Partnership Activation håndterer koordinationen af alle de praktiske små og store ting op til, under og efter deres shows med tæt kontakt til shoppingcentrenes eventkoordinatorer, vagtpersonale mv.

03. Resultatet

Enhver, der har oplevet Flying Superkids Juniors shows er smittet med glæde, begejstring og beundring. De unge gymnastiktalenter udvikler sig og bliver komfortable med at optræde ligesom, at centrene kan samle deres kunder til en festlig begivenhed og skabe konkurrencefordel i relation til andre centre og hvad der ellers sker lokalt omkring det enkelte shoppingcenter.

Luk menu